Mitä otsiko väittääkään!? Ollaanhan sitä yksin, eletään yksin ja kuollakin pitää yksin. Monet kärsivät yksinäisyydestä.

Jumala, Luojamme,  on kuitenkin lähellä jokaista: "hänessä me elämme, liikumme ja olemme". Olemme hänen sukuaan! Sitteraan tässä Paavalia:

 "Paavali astui keskelle Areiopagia ja alkoi puhua:

"Ateenalaiset! Kaikesta näkee, että te tarkoin pidätte huolta jumalien palvonnasta. Kun kiertelin kaupungilla ja katselin teidän pyhiä paikkojanne, löysin sellaisenkin alttarin, jossa oli kirjoitus: 'Tuntemattomalle jumalalle.' Juuri sitä, mitä te tuntemattanne palvotte, minä teille julistan.

 "Jumala, joka on luonut maailman ja kaiken, mitä siinä on..... hän on luonut koko ihmissuvun, kaikki kansat asumaan eri puolilla maan päällä, hän on säätänyt niille määräajat ja asuma-alueiden rajat,  jotta ihmiset etsisivät Jumalaa ja kenties hapuillen löytäisivät hänet.

"Jumala ei kylläkään ole kaukana yhdestäkään meistä: hänessä me elämme, liikumme ja olemme. Ovathan muutamat teidän runoilijannekin sanoneet: 'Me olemme myös hänen sukuaan.' Koska me siis olemme Jumalan sukua, meidän ei pidä luulla, että jumaluus olisi samankaltainen kuin kulta, hopea tai kivi, kuin ihmisen mielikuvituksen ja taidon luomus."  (Apt 17:22-29)